آشپزیپیش غذا

سیب زمینی سرخ کرده خانگی بصورت پفکی رستورانی

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده پفکی و ترد

سلام سلام

امروز تصمیم گرفتیم در این بخش از مجله خوندنیا براتون یه آموزش عالی بزاریم

فکر میکنم کسی نباشه که سیب زمینی سرخ کرده دوست نداشته باشه

حالا امروز تصمیم گرفتیم آموزش تهیه سیب زمینی سرخ شده پفکی و ترد رو براوتن بزاریم

که دقیقا عین سیب زمینی سرخ شده های رستورانی میشه

سیب زمینی سرخ کرده یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه می باشد

که در کنار غذاهای فست فودی مانند پیتزا و ساندویچ سرو می شود

و برای آموزش تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد خانگی با ما همراه باشید.

سیب زمینی رستورانی

مواد لازم برای سیب زمینی سرخ کرده پفکی:

  • سیب زمینی:۳ عدد
  • بکینگ پودر:۱/۴ قاشق چایخوری
  • روغن سرخ کردنی:به اندازه لازم
  • نمک دریا:به اندازه لازم
  • آب یخ:به اندازه لازم
  • آب جوش:به اندازه لازم

دستور تهیه سیب زمینی سرخ شده پفکی رستورانی:

 

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای برش بزنید.

سپس برش های سیب زمینی را به شکل نوارهای طولی با عرض نیم سانت(خلالی) خرد کنید .

مرحله دوم

سیب زمینی های خرد شده را برای نیم ساعت در آب یخ قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود.

سپس سیب زمینی ها را آبکش کرده و بگذارید تا خشک شوند.

مرحله سوم

در این میان یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر را با آب جوش مخلوط کرده

و سیب زمینی ها را بلافاصله داخل آب جوش بریزید

تا برای ۱۰ دقیقه به همان حالت بماند.

مرحله چهارم

بعد از ۱۰ دقیقه سیب زمینی ها را از آب جوش خارج کرده

و روی یک حوله آشپزخانه قرار دهید تا بخوبی خشک شوند.

یک قابلمه گود را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید.

نوشته های مشابه

وقتی روغن داغ شد به اندازه کافی سیب زمینی داخل روغن بریزید و سرخ کنید.

مرحله پنجم

دقت داشته باشید حجم زیادی از سیب زمینی را یکباره داخل روغن نریزید

و اجازه دهید تا سیب زمینی ها فضای کافی برای کرانچی شدن داشته باشند.

بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند

روی آنها کمی نمک دریا بپاشید

و به همراه سس کچاپ سرو نمایید.

سیب زمینی ترد و پفکی

نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی سرخ کرده

سیب زمینی سرخ شده جزو غذای ملل – سایر میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .

سیب زمینی سرخ شده را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

 

با ما در اینستاگرام همراه باشید

اشتراک
اطلاع بده به من وقتی که
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
اگه از این پست خوشت اومد نظرت رو بگوx
()
x