آشپزیدسر

طرز تهیه انواع بستنی خانگی برای کودکان

آموزش مرحله به مرحله انواع طعم بستنی خانگی

سلام سلام

امروز در این بخش از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که درباره طرز تهیه بستنی خانگی برای کودکان صحبت کنیم.

بستنی یک نوع دسر است که کودک و بزرگسال نمیشناسد.و می توان به جرات گفت

که بیشتر افراد این دسر رو دست دارن و برایشان فرقی نمی کند که در چه فصلی

از سال باشند و اغلب کودکان تمایل زیادی به بستنی دارند.اما والدین این را هم باید

در نظر بگیرند که بستنی‌ها عمدتا حاوی مقدار زیادی شکر، چربی و بعضا رنگ‌های

شیمیایی هستند که به مرور نه تنها باعث بروز چاقی خواهند شد،

بلکه ممکن است مشکلات گوارشی و پوسیدگی دندان را نیز به همراه داشته باشند.

تهیه بستنی‌های خوشمزه برای کودکان بسیار ساده، سریع بوده و به مواد اولیه

یا ابزارهای خاصی نیاز ندارد.

یک راه بهتر این است که انواع بستنی‌های خانگی و سالم را برای فرزندانتان

تهیه کرده و در فریزر نگهداری کنید. با این کار از سلامت و کالری کمتر بستنی‌ها

مطمئن خواهید بود و در عین حال، تمایل کودکان به مصرف بستنی‌های چرب

و پرشکر را کاهش می‌دهید.

آموزش مرحله به مرحله انواع طعم بستنی خانگی

طرز تهیه بستنی خانگی برای کودکان

۱- بستنی شکلاتی و موزی

مواد مورد نیاز:

۴ عدد موز رسیده منجمد و پوره شده

۱ فنجان شیر نارگیل

۱/۴ فنجان پودر کاکائو

۲ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی

۲ قاشق غذاخوری انجیر و گردو خرده شد

طرز تهیه:

گردو،انجیر،موز،پودر کاکائو،شیرنارگیل و کره بادام زمینی را باهم مخلوط کنید

تا زمانی که تمام مواد پوره شوند. مایع بستنی را درون قالب های بستنی ریخته

و ۶تا۸ ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا منجمد شود. این بستنی را میتوانید با

میوه دلخواهتان تزیین کنید.

بستنی شکلاتی و موزی

۲- بستنی توت فرنگی(طرز تهیه بستنی خانگی برای کودکان)

مواد مورد نیاز:

۱ فنجان توت فرنگی یخ زده (له شده)

۱ فنجان شیر کامل

½ فنجان توت فرنگی تازه (ریز خرد شده)

۲ موز یخ زده (له شده)

۲ قاشق غذاخوری میوه های خشک (خرد شده)

مشتی برگ نعناع و توت فرنگی ، برای تزیین

طرز تهیه:

توت فرنگی له شده،توت فرنگی له شده و شیر را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید

تا مخلوطی روان داشته باشد. مواد را داخل توت فرنگی ها ریخته و بهش آجیل اضافه

کنید و بگذارید داخل فریز تا یخ بزند.

بستنی توت فرنگی

۳- بستنی اواکادو

مواد مورد نیاز:

۴۰۰ میلی لیتر شیر نارگیل پرچرب (یک شب در یخچال)

۲ اسکوپ بستنی

۲ آووکادوی رسیده

۱ موز منجمدخرد شده

شربت افرا ۳ قاشق غذاخوری

آب لیمو ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

آووکادو را درون مخلوط کن بریزید و آنها را تا زمانی که خمیری نرم و یکدست درست شود

مخلوط کنید.

شیر نارگیل ، موز خرد شده ، شربت افرا ، و آب لیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید

تا مایعی نرم و خامه ای به وجود بیاید.

مخلوط را در قالب بریزید و یک شب درفریزر بگذارید.

روز بعد مقداری بستنی را داخل ظرف بریزید و ده تا ۱۵ دقیقه بیرون از فریز

و در دمای اتاق قرار دهید.شما می توانید پسته و دانه کدو تنبل خرد شده

را اضافه کنید تا بافت و طعم آن به دستور غذا اضافه شود. این بستنی

نه تنها به دلیل رنگ آن بلکه برای چربی های خوب و کلسترول صفر نیز بی نظیر است.

بستنی اواکادو

۴- بستنی انبه

مواد مورد نیاز:

۲۰۰ گرم انبه تازه (له شده)

۲۰۰ میلی لیتر شیر کامل

۱۰۰ گرم تکه انبه (خرد شده)

۳۰ گرم بادام تست (خرد شده)

۳۰ گرم پسته (خرد شده)

۳ قاشق غذاخوری نارگیل خشک شده

۲ موز یخ زده (خرد شده)

۲ قاشق غذاخوری عسل ارگانیک

۲-۳ برگ نعناع ، برای تزئین

طرز تهیه:

انبه له شده ، موز یخ زده ، شیر و عسل را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید

تا مخلوط به یک خمیر صاف و بدون گوله تبدیل شود.

مواد را در یک ظرف ریخته و تکه های بادام ، پسته و انبه را اضافه کنید.

خوب مخلوط کرده و مخلوط را به مدت هشت ساعت فریزر قرار دهید.

بعد از هشت ساعت بستنی را بیرون آورده و مقداری را در ظرف سرو منتقل کنید.

با برگ نعنا تزئین کرده و سرو کنید.

بستنی انبه

۵- بستنی انجیری(طرز تهیه بستنی خانگی برای کودکان)

مواد مورد نیاز:

۱ فنجان انجیر

۱ فنجان شیر بادام

۱ قاشق غذاخوری انجیر خشک (خرد شده)

¼ قاشق چایخوری پودر دارچین

طرز تهیه:

انجیر و شیر بادام را در قابلمه روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. در حالی که گاه

گاهی هم می زنید شش تا هفت دقیقه آن را بپزید. مخلوط را کنار بگذارید تا خنک شود.

پس از خنک شدن مخلوط ، آن را با استفاده از یک غذاساز یا مخلوط کن در یک مایع

نیمه غلیظ بدون توده مخلوط کنید. پودر جاجری و پودر دارچین را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مخلوط را در یک ظرف آلومینیومی بریزید و مخلوط را به مدت شش ساعت

با درپوش پوشیده منجمد کنید. بعد از شش ساعت ، مخلوط را دوباره در یک

خمیر نرم و لطیف مخلوط کنید.

مخلوط مخلوط شده را دوباره در ظرف آلومینیوم بریزید ، روی آن را با فویل آلومینیوم

بپوشانید و حدود ده ساعت یا تا زمانی که بستنی خودش را بگیرد ، منجمد کنید.

بعد از اتمام ، مقداری قاشق را در یک کاسه بریزید و بلافاصله سرو کنید.

می توانید آجیل خرد شده و میوه های فصلی را اضافه کنید تا ارزش غذایی

دستور غذا را افزایش دهد.

۶- بستنی ذغالخته

مواد مورد نیاز:

۱ موز رسیده پوست کنده و خرد شده

۲ فنجان زغال اخته یخ زده (خرد شده)

¼ فنجان شیر نارگیل یا ماست ساده

شربت افرا ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

موزها را برش دهید و داخل فریزر بگذارید. برش های موز یخ زده ، توت های یخ زده

و شیر نارگیل را با استفاده از مخلوط کن یا غذاساز مخلوط کنید.شربت افرا و آبلیمو

را اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. بستنی را درون یک کاسه بریزید و بلافاصله آن را سرو کنید.

بستنی ذغالخته

طرز تهیه بستنی خانگی برای کودکان

۷- بستنی رول دارچین

مواد مورد نیاز:

۱ فنجان ماست یونانی شیرین نشده

½ فنجان شیر بادام شیرین نشده

¼ فنجان آرد جو دوسر

استویا با طعم وانیل ۱

پودر دارچین ۱ عدد

طرز تهیه:

همه مواد را با استفاده از همزن یا غذاساز مخلوط کنید. اطمینان حاصل کنید که

هیچ توده ای وجود ندارد.

مخلوط را به قالب های سیلیکون منتقل کرده و یک شب یخ ​​بزنید تا بستنی

به صورت مکعب درآید.

مکعب های یخ زده را درون غذاساز بریزید و آنقدر پردازش کنید تا بستنی صاف

و خامه ای شکل بگیرد.

مقداری را به یک کاسه سرو منتقل کرده و با برش های میوه ای فصلی تازه

و آجیل های تست شده برای طعم های اضافی سرو کنید.

بستنی های خانگی راهی عالی برای سالم سازی دستورالعمل های بستنی

سنتی هستند. میتوانید از میوه های تازه ، آجیل ، دانه ها ، میوه های خشک

و برخی از سبزیجات استفاده  کنید. این بستنی ها سالم هستند ، اما نباید جایگزین

مصرف میوه ها و سبزیجات کامل شوند. بستنی را بعضی اوقات و به عنوان بخشی

از یک رژیم غذایی متعادل سرو کنید.

با ما در اینستاگرام همراه باشید

اشتراک
اطلاع بده به من وقتی که
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
اگه از این پست خوشت اومد نظرت رو بگوx
()
x