آشپزیدسر

طرز تهیه حلوا خانگی زعفرانی با آرد سفید

آموزش حلوا زعفرانی مجلسی به همراه نکات مهم

سلام سلام

امروز در این بخش از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که طرز تهیه حلوا زعفرانی خانگی رو بهتون آموزش بدیم.

حلوا یکی از دسر های خوشمزه و سنتی ما ایرانیان هست

که معمولا در مجالس مختلف و خصوصا در ماه مبارک رمضان در کنار افطار سرو میشود.

تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید بسیار آسان است

و فقط نیاز است یک سری نکات را رعایت کنید و همچنین نسبت مواد اولیه را نیز رعایت کنید.

حلوا ها به روش های مختلفی درست میشوند.

ولی از بین همه ی آن ها حلوا زعفرانی هم بسیار خوشمزه تر است.

و هم مجلسی تر و برای سرو در مهمانی ها مناسب است .

آموزش حلوا زعفرانی مجلسی به همراه نکات مهم

طرز تهیه حلوا زعفرانی خانگی

مواد لازم حلوا زعفرانی

آرد سفید : ۲ لیوان

زعفران دم کرده: ۱/۴ لیوان

شکر : یک لیوان

کره: ۱۰۰ گرم

روغن مایع: نصف لیوان

گلاب: ۱/۴ لیوان

آب : یک و نیم لیوان

پودر هل : در صورت تمایل مقداری

 

طرز تهیه حلوای زعفرانی :

برای شروع ابتدا باید شربت را درست کنیم

نوشته های مشابه

و برای اینکار آب و زعفران دم کرده را به همراه شکر مخلوط میکنیم

و روی حرارت قرار میدهیم تا مواد با هم حل شوند و چند دقیقه ای بجوشند.

بعد حرارت را خاموش میکنیم.

در مرحله بعد آرد را چند بار الک میکنیم

و در یک قابلمه مناسب بر روی حرارت کم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود

و رنگ آرد تغییر کند . این کار را حدود ۴۰ تا۳۰ دقیقه ادامه میدهیم و مرتب آردها را هم میزنیم تا نسوزد.

وقتی رنگ آرد کاملا تغییر کرد میتوانید روغن و کره را اضافه کنید

و همچنان تفت دهید تا به رنگ قهوه ای کمرنگ در بیاید.

بعد از این مرحله آرد را از روی حرارت برمیداریم و شربت آماده شده را به آن اضافه می کنیم

و خوب با هم مخلوط میکنیم تا حلوا از گلوله گلوله بودن و شل بودن در بیاید.

تقریبا ۱۰ تا ۵ دقیقه طول می کشد تا حلوا سفت و یکدست شود.

ولی اگر باز هم احساس کردید حلوایتان شل است ۳-۲ دقیقه دیگر هم روی حرارت تفت دهید .

در مرحله آخر گلاب و هل را به حلوا اضافه کنید تا عطر گلاب در اثر حرارت از بین نرود.

بهتر است مراحل درست کردن حلوا بر روی شعله پخش کن انجام شود

تا حرارت بصورت یکنواخت پخش شود و آرد یکدست تر تفت داده شود.

حلوا زعفرانی

طرز تهیه حلوا زعفرانی خانگی

نکته :

برای درست کردن حلوای زعفرانی میتوانید از آرد برنج و آرد سنگگ هم استفاده کنید و تنها فرقش این است که رنگ حلوا با آرد سنگگ تیره تر و با آرد برنج روشن تر و چسبندگی کمتری دارد.

 

نکات تکمیلی در مورد حلوا زعفرانی

حلوا زعفرانی جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰دقیقه میباشد .

حلوا زعفرانی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

 

با ما در اینستاگرام همراه باشید

اشتراک
اطلاع بده به من وقتی که
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
اگه از این پست خوشت اومد نظرت رو بگوx
()
x