سلام سلام
امروز در این بخش از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که درباره طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی براتون صحبت کنیم .
شربت سکنجبین جزء بهترین نوشیدنی های مخصوص تابستان است که میتوانید آن را در
مهمانی ها سرو کنید. این نوشیدنی بسیار سریع دمای بدن را پایین می آورد و
باعث رفع عطش می شود و در تابستان از گرمازدگی جلوگیری می کند.
طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی
مواد لازم برای درست کردن شربت سکنجبین
- نعناع تازه ۱۵۰ گرم
- شکر ۱ کیلوگرم
- سرکه ۱۰۰ گرم
- آب ۲ لیوان
طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی
شکر یا (عسل) و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و شکر در آب حل شود .
نعناها را هم خوب بشویید و بعد داخل شهد به جوش آمده بریزید تا عطر و طعم نعنا جذب شهد
شود.سرکه را هم کم م اضافه کنید و اجازه دهید شربت قوام بیاید سپس آن را از صافی رد کنید
و بعد ازسرد شدن داخل ظرف در دار در یخچال نگهداری کنید.
خواص سکنجبین
طبع سکنجبین، گرم و خشک است، زیرا از ترکیب سرکه و عسل تهیه میشود و سرکه و عسل
به اندازه معینی جوشانده میشوند و در نهایت، اثرات گرم و خشکی را بر جای میگذارند.
از جمله فواید شربت سکنجبین، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- خارج کردن صفرای اضافی بدن
- رفع عطش
- افزایش نفوذ غذا به سلولهای بدن از جمله سلولهای کبد، تقویت کبد
- تقویت معده
- جلوگیری از بروز سکته مغزی
- کاهش فشار خون
- کاهش التهاب ناشی از گرما و خارج کردن سموم بدن به همراه ادرار یا عرق
- ملین و مسهل مفید
- بازکردن انسداد عروق
- رفع سر درد
- ترکیب سکنجبین با تخم کاسنی و کمی گلاب برای افرادی که طبع گرمی دارند یا به نفخ دچار میشوند، بسیار مفید است.
- مصرف کاهو با سکنجبین، اشتهاآور است.
- ترکیب آب کاسنی پخته با سکنجبین، برای درمان تبهای طولانی و مداوم، مفید است.
- گیاه اسطوخودوس برای اشخاص صفراوی مزاج خوب نیست و باعث آشفتگی میشود. این افراد میتوانند اسطوخودوس را با سکنجبین مصرف کنند.
- مصرف سکنجبین با شیرین بیان، قولنج را باز میکند.
- ترکیب سکنجبین و ماء الشعیر برای پاکسازی بدن از مواد زائد و تقویت کبد، بسیار مفید است.
طرز تهیه شربت سکنجبین خانگی
نکات تکمیلی در مورد شربت سکنجبین
شربت سکنجبین جزو نوشیدنی – انواع شربت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
شربت سکنجبین را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .