آشپزیفست فود

طرز تهیه فلافل اصل جنوبی

طرز تهیه فلافل ساندویچی خانگی

سلام سلام

امروز در این بخش از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که طرز تهیه فلافل جنوبی رو براتون بزاریم.

فلافل یکی از غذای فست فود هست که طرفدار زیادی در بین کودکان و جوانان داره از طرفی

در خانه به سادگی درست میشه .

طرز تهیه فلافل جنوبی

مواد لازم برای تهیه فلافل:

نخود ۳۰۰ گرم
 پیاز  ۱ عدد
جعفری نصف استکان
 سیر ۳ حبه
 آرد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری
 فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
 تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ (در صورت تمایل) ۱ عدد
نمک به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت فلافل خانگی با نخود:

برای تهیه فلافل، نخود را باید خیس کنیم. خیس خوردن نخود اندکی طول می کشد،

ولی درصورتی که به نخود درحال خیس خوردن قدری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردن نخود

نصف می شود و در عرض دو سه ساعت نخود آب را به خود جذب می کند.

برای تمامی حبوبات می شود از این شیوه استفاده کرد. این راهکار برای مواقعی است که عجله

داریم و از قبل فکرش را نکردیم. راحت ترین راه برای طرز تهیه فلافل جنوبی این است که پس

از خیس خوردن نخود، آن را به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همان مخلوط

کن بریزیم.

ولی درصورتی که میکسر در دسترس تان نبود می توانید نخود را چرخ کنید و بهمراه سیر و پیاز

رنده شده و جعفری خرد شده ورز دهید. برای میکس هم الزامی نیست خیلی مواد را له کنیم.

پس از این که نخود را میکس کردید، آرد را اضافه می کنیم. تخم مرغ را هم به مواد اضافه

می کنیم و مواد را خوب ورز می دهیم. بعد هم به صورت توپ در می آوریم و در روغن سرخ

می کنیم.

نکات طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

نکات مهم برای طرز تهیه فلافل جنوبی خوش طعم:

طرز تهیه فلافل جنوبی

طرزتهیه فلافل در فر:

فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا گرم شود. سپس تمام مواد فلافل را داخل یک

دستگاه مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید به طوری که مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

نوشته های مشابه

ولی نه در حدی که پوره ای شکل شوند (یعنی نخود نه باید خیلی له شود و نه زیر دندان بیاید).

برای اینکه بهتر مواد را مخلوط کنید لازم است آنها را با کمی روغن زیتون مرطوب کنید تا بهم

بچسبند.

همزدن را تا زمانی که مخلوط یکدست شده و به شکل توپ داخل غذاساز درآید ادامه دهید.

اگر بخواهید مواد چسبنده تر شوند می توانید آنها را چند ساعتی در یخچال قرار دهید. سینی فر

را با کاغذ روغنی بپوشانید و بعد از اینکه مواد را چشیدید آنها را با قاشق های مخصوص قالب

زنی فلافل و یا در کف دست به صورت توپ های گردو کوچکی فرم دهید و با فاصله در سینی فر

بچینید

با پشت قاشق کمی فلافل ها را تخت کنید تا راحتتر پخته شوند. بعد از چیدن فلافل ها، سینی

را در فر قرار دهید و اجازه دهید تا یک طرف فلافل ها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند. سپس آنها را با

استفاده از یک کفگیر فلزی نازک و پهن برگردانید و ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا برشته شوند.

میزان پخت فلافل ها در رنگ آنها تاثیر گذار است و اگر بخواهید فلافل ها تیره تر شوند زمان

بیشتری آنها را در فر نگه دارید. فقط دقت کنید که فلافل ها خشک نشوند و داخل آنها ترد و نرم

باشند.

فلافل را می توانید در نان پیتا یا هر نان ساندویچ دیگری که دوست دارید در کنار ماست، انواع

سس های، پیاز و جعفری خرد شده، ترشی کلم قرمز و غیره سرو کنید.

مقدار نخود، پیاز و مواد دیگر کاملا به تمایل خودتان بر می گردد که چقدر بخواهید درست کنید.

همچنین میزان فلفل هم بستگی به ذائقه خودتان دارد.

نکاتی برای طرز تهیه فلافل جنوبی خوشمزه به سبک ساندویچی ها

• پس از خوردن فلافل صرف نوشیدنی گرم مانند چای نعناع می تواند طعم فلافا را برای شما را

بسیار دلچسپ تر کند.

 اگر دوست دارید فلافل تردتری داشته باشید پیشنهاد می کنیم که به آن یک قاشق چایخوری

بکینگ پودر اضافه کنید.

 هنگامی که می خواهید فلافل را سرخ کنید، اطمینان داشته باشید که روغن آن داغ شده

باشد.

 چاشنی مناسب برای فلافل می تواند ترشی لیته و سس انبه یا همان خردل باشد.

طرز تهیه فلافل جنوبی

 برای تهیه فلافل خانگی نخود بخاطر آن که نفاخی نخود گرفته شود، بهتر است که آن را چند

روز قبل خیس کنید و هر بار آب آن را دور بریزید. حتی میتوانید آن را چند مرتبه بجوشانید و آبش را

خالی کنید و بعد نخودها را چرخ کنید. به این ترتیب کم تر سبب نفخ می شوند.

 ادویه هایی که در مواد لازم فلافل گفته شد، ادویه های اصلی برای نحوه تهیه فلافل هستند و

پیشنهاد این است که حتماً از تمامی ادویه ها برای تهیه فلافل استفاده کنید.

 برترین ادویه برای پخت فلافل زیره است اما تفاوتی نمی کند که شما زیره سیاه اضافه می

کنید یا سبز. اضافه کردن زیره به فلافل به هضم بهتر آن کمک خواهد کرد. می توانید به مایه

فلافل اندکی هم نعناع خشک اضافه کنید به این ترتیب فلافل عطر بهتری پیدا خواهد کرد.

 موقع تهیه فلافل توجه کنید که نخودها را زیاد چرخ نکنید تا له نشوند چون در این صورت مایه

فلافل وا می رود. اما بهتر است خیلی هم نخودها درشت نباشند که زیر دندان حس شوند بهتر

است میزان نخودهای چرخ شده اندکی از دانه های شکر درشت تر باشد.

طرز تهیه فلافل جنوبی

 برخی تخم مرغ را به فلافل اضافه نمی کنند و به تهیه فلافل تا همین مرحله بسنده می کنند

ولی به نظر می رسد تخم مرغ حکم چسب را برای مواد دارد و سبب شکیل شدن فلافل می

شود و به آن زیبایی می دهد. همچنین از خشک شدن فلافل جلوگیری می کند. در مورد بکینگ

پودر هم باید بگویم که تنها میزان کمی از آن را به مایه فلافل اضافه کنید تا سبب پف کردن آنها

شود.

 برای سرخ کردن فلافل، آنها را در ظرفی نچسب و کوچک که روغن عمق پیدا نموده است،

بگذارید تا فلافل ها پس از افتادن در روغن داغ به کف ظرف اصابت کنند و به سطح بیایند. به این

ترتیب فلافل خوش طعم و ترد خواهید داشت.

 برای سرخ کردن فلافل ها از قالب های مخصوص استفاده کنید و بگذارید تا روغن کاملا داغ

شود، متأسفانه فلافل را باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیباتر شود و هم کامل و یک دست

پخته شود. ولی میتوانید در آخر با دستمال روغن آن را بگیرید.

 بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی است و اندکی ضخیم

تر از نان لواش است و دو لایه دارد.

با ما در اینستاگرام همراه باشید

اشتراک
اطلاع بده به من وقتی که
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
اگه از این پست خوشت اومد نظرت رو بگوx
()
x