آشپزیفست فود

نکاتی برای وا نرفتن فلافل

نکات طلایی برای جلوگیری از وا رفتن فلافل

سلام سلام

امروز در این قسمت از مجله خوندنیا تصمیم گرفتیم که درباره این موضوع صحبت کنیم که

چکار کنم که فلافل وا نره ؟

فلافل یکی از غذا های فست فود جنوبی محسوب می شود که میشه به جرات گفت همه ی

افراد آن را دوس دارند و چه بهتر است که این غذا بصورت خانگی تهیه بشود.

ولی بیشترین مشکلی که با خانگی درست کردن فلافل داریم این هست که مواد معمولا در

ماهیتابه وا می روند و ما امروز تصمیم گرفتیم که نکات و فوت کوزه گری این غذای خوشمزه

رو براتون بگیم تا به راحتی بتوانید در خانه آن را درست کنید.پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه اصولی فلافل جنوبی

چکار کنم که فلافل وا نره ؟  

جلوگیری از وا رفتن فلافل

– نخستین چیزی که برای از وا نرفتن فلافل باید به آن دقت کنید، میزان انسجام مواد پس از چرخ

کردن است. مواد خیلی نباید خیلی شل باشد و اندازه‌ی نخودهای چرخ کرده کمی بزرگتر از

دانه‌های شکر باشد.

– فلافل‌های شکل داده شده برای ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید تا فلافل‌ها زمان سرخ شدن

حالت خود را حفظ کنند و وا نرود.

– می‌توانید برای جلوگیری از وا رفتن فلافل ها، به مواد یک عدد تخم مرغ بیفزایید.

– می‌توانید به جای تخم مرغ یا آرد، مقداری سیب زمینی به همراه مواد اولیه چرخ کنید.

– مرتب با قاشق روی فلافل های در حال سرخ شدن روغن بریزید تا خودش را بگیرد.

– زمان سرخ کردن فلافل، روغن باید به مقداری باشد که روی فلافل ها را نپوشاند و تنها تا

نیمه‌ی باشد.

چکار کنم که فلافل وا نره ؟  

نوشته های مشابه
چکار کنم که فلافل وا نره ؟  

– چنانچه فلافل ها زمان حالت دادن در دست خشک و سفت بود یا وا رفت یک یا دو قاشق آب

سرد به آن بفزایید.

– می‌توانید قدری آرد لپه یا سوخاری به مایه‌ی فلافل اضافه کنید. اگر آرد استفاده کردید، دیگر

نیازی نیست تخم مرغ اضافه کنید. کلا آرد لپه به جای تخم مرغ برای انسجام فلافل استفاده

می‌شود.

چکار کنم که فلافل وا نره ؟  

– در بیشتر فست فودی‌ها کمی جوش شیرین داخل مایه‌ی فلافل می‌ریزند. این کار به انسجام و

پف کردن فلافل کمک می‌کند. اما این نکته را نیز مد نظر قرار بدهید که جوش شیرین زیان دارد و

تا میتوانید از آن استفاده نکنید.

– نگذارید تا یک سمت فلافل سرخ شود و بعد سمت دیگر آن. بلکه مرتب باید فلافل را با قاشق

برگردانید.

– آب پیاز رنده‌شده را بگیرید و آنگاه آن را به مواد بیفزایید.

– فلافل‌ها نباید داخل ظرف با هم برخورد داشته باشد که خرد شوند.

 

با ما در اینستاگرام همراه باشید

اشتراک
اطلاع بده به من وقتی که
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا
0
اگه از این پست خوشت اومد نظرت رو بگوx
()
x