آشپزیغذاهای ایرانی

چکار کنیم کباب تابه ای وا نره ؟

چرا کباب تابه ای وا میره ؟

سلام سلام

امروز تصمیم گرفتیم در بخش آشپزی از مجله خوندنیا براتون درباره این بگیم

که چکار کنیم کباب تابه ای وا نره ؟

برای همه ما تا حالا خیلی پیش اومده که گاهی کباب تابه ای هامون خراب بشه

و وا بره و ندونیم که مشکل کار از کجاست .

امروز ما میخواهیم تمام مواردی که ممکن شما اشتباه کرده باشید

در تهیه مایه کباب تابه ایتون رو بهتون بگیم.

چرا کباب تابه ای وا میره ؟

چکار کنیم کباب تابه ای وا نره ؟

اگه تازه کارید و میخواید یه کباب خونگی خوشمزه را تو خونه تهیه کنید

،حتما به سراغ کباب تابه ای بروید که علاوه بر خوشمزگی ،

عطر و طعم دل انگیزی دارد و همه را حیرت زده میکند،

فقط حواستان باشد که با تمام تلاشی که برای درست کردن این کباب خوشمزه انجام میدهید یه وقت کبابتان وا نرود.

روش تهیه ی کباب تابه ای :

گوشت رو با ادویه و پیاز رنده شده کاملا ورز می دهیم

و کمی روغن توی ماهیتابه می ریزیم

و روی شعله قرار می دیم و گوشت رو کف ماهیتابه پهن می کنیم

و اجازه می دیم با شعله ی کم بپزه و وقتی یک طرفش کاملا سرخ شد کباب رو بر می گردونیم

و باز هم با شعله ی ملایم می زاریم بپزن

یادتون باشه در ماهیتابه رو گذاشته باشین تا کاملا مغز پخت بشن مواد.

با توجه به سلیقه ی غذایی هنگام آماده کردن مواد هم می تونین بهش زعفرون اضافه کنین.

برای رفع مشکل وا رفتن کباب تابه ای چه کنیم ؟

 

برای وا نرفتن کباب تابه ای بهتر است آب پیاز رنده شده را بگیرید.

برای جلوگیری از وا رفتن کباب تابه ای به مواد آن مقداری پودر سوخاری درشت اضافه کنید.

همه مواد اولیه کباب تابه ای باید به خوبی با یکدیگر ترکیب شده و به خوبی ورز داده شوند تا هنگام پخت کباب وا نرود.

 

 

با ما در اینستاگرام همراه باشید

 

اشتراک
اطلاع بده به من وقتی که
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
مشاهده همه دیدگاه ها
همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
0
اگه از این پست خوشت اومد نظرت رو بگوx
()
x